18 oktober 2018: Offerlamm nu också som ljudbok

Offerlamm har precis släppts som ljudbok med Martin Halland som uppläsare. Jag glädjer mig verkligen till att lyssna på den. Dessutom finns boken åter att köpa.

offerlamm2

15 september 2018: När de skriver i tidningen…

Då recensenten börjar med ”Oj, så bra!”, ska man vara nöjd! Faktiskt värmde Bengt Erikssons recension ordentligt. Hela texten, som var tryckt i Borås Tidning, Smålandsposten, Ystad Allehanda m.fl.,  går att läsa här: Lysande kvinnothriller som går från Island till Sverige

BT 20 augusti 2018

11 mars 2018: På bibliotek och i hemmen

Det är kul att veta att Offerlamm finns i bokhandeln, på bibliotek och hemma hos en hel del, antingen det är på sängbordet, vid läsfåtöljen eller i bokhyllan. Och det är väldigt roligt att höra vad ni tycker om boken. Fortsätt att berätta!

bibliotek

2 december 2017: Boken Offerlamm är runt hörnet

Försenad, men snart är den här. Tisdag den 5:e december släpps Offerlamm i bokhandeln. För den som handlar på internet går den att köpa på Adlibris, Bokus eller cdon.

3 juni 2017: Offerlamm är på tryckeriet

Förlaget skickade boken till tryckeriet i veckan. I augusti är den i bokhandeln. Spännande. Vågar jag läsa den och se om några språkfel har passerat redaktör, korrekturläsare och mig själv?

23 oktober 2016: Offerlamm tar form              

Det var aldrig någon tvekan om att Svava var isländska, ingen tvekan om att hon var både stark och sårbar. Hon var det från första tangenttrycket när hon simmade i sin egen bassäng på verandan vid huset i Seltjarnarnes ett stycke från Reykjaviks centrum. Då det bara var jag som visste vad som hänt henne.

Nu närmar sig boken slutförandet för att komma ut i bokhandeln under hösten 2017. Jag ser fram emot att fler får ta del av Svavas öde.

15552570-hallgrimskirja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s